Over Outside The Box

Sporten bij Outside the Box gaat net even anders. Je vindt bij ons een combinatie van bootcamp, crossfit en fitness. Je sport heerlijk buiten in een kleine groep van maximaal zes personen. Dus geen benauwde, zweterige omgeving met grote lesgroepen.

Outside The Box staat voor:
– kwalitatieve en leuke trainingen
– het geven van voedingsadviezen
– het geven van trainingsadviezen
– het geven van personal training
– het aanleren van een goede bewegingsmotoriek
– het motiveren en stimuleren
– het plannen en programmeren van de juiste trainingen

Ivo van Boheemen Teijlerstraat

Ons doel is, dat je je steeds beter in je vel gaat voelen door o.a. vetverlies, verbetering van conditie, toename van spiermassa en zelfvertrouwen. Meld je hier vrijblijvend aan voor een proefles en ervaar het zelf.

Over de trainer

Ivo van Boheemen was vroeger helemaal happy als hij kon buitenspelen met een bal. Het is dan ook niet verrassend dat hij ervoor gekozen heeft om van sporten zijn beroep te maken. Helaas werd daar een jaar of 10 geleden een stokje voor gestoken toen hij op meerdere plaatsen zijn been. Artsen vertelden tem dat hij waarschijnlijk nooit meer goed kon lopen.

Na een lange herstelperiode durfde hij voorzichtig weer te gaan sporten en tennisles te geven. Dat sporten begon in de sportschool, maar al redelijk snel kwam hij erachter dat dit niets voor hem was. Hij wilde juist samen met mensen sporten; hij wilde competitie en dat het allerliefste buiten. Een aantal jaar geleden begon hij daarom met Crossfit en nu loopt hij niet alleen weer pijnvrij rond. Hij heeft zich ook nog nooit zo fit gevoeld.

Na vele opleidingen en ervaringen als gymdocent, tennistrainer en voedingsbegeleider is het nu tijd om zijn idee over ideaal sporten met jullie te delen. Zijn voornaamste drijfveer is zijn passie voor het geven van trainingen om zo samen doelen te bereiken. Doelen die je vooraf niet voor mogelijk zou hebben gehouden.

En dat alles in een zo gering mogelijke commerciële aanpak. Dus geen wurgcontracten; geen slapende leden; alleen betalen voor gevolgde lessen.

Tot snel!

Met een sportieve groet,
Ivo van Boheemen