Food by the Box – voedingsbegeleiding 

Kip met broccoli, kuursappen en vooral heel veel dingen die niet mogen! Dit zijn de gedachtes die de meeste mensen hebben bij het volgen van diëten. Met de voedingsbegeleiding en advisering van Food by the Box werkt het net even anders. Bij Food by the Box kijken we hier namelijk heel anders tegen aan. Alle korte  termijnoplossingen zien wij niet zitten. We willen graag dat jij alles kan eten en drinken en zo min mogelijk aanpassingen hoeft te doen in je dagelijkse leven.

Voor wie geschikt?

De mensen die op dit moment door ons worden begeleid op gebied van voeding, vallen in 12 weken gemiddeld 6% van hun lichaamsgewicht. En ja, ze hebben hun glaasje wijn, stukje chocolade of kaasplankje allemaal gewoon kunnen nemen.
Iedereen kan begeleid worden door ons 12-stappenplan. Jouw doel, tijd en motivatie bepaalt de intensiteit. Of je nu in je trouwjurk moet passen of klaar moet zijn voor je zomervakantie, wij zullen er alles aan doen om je doel te bereiken.
Bij Food by the Box geven we geen voorgekauwde eetschema’s maar geven wij de tools en informatie, zodat jij zelf de regie in handen houdt. Na deze 12 weken kan je met de informatie en kennis, die je hebt opgedaan, zelf verder aan de slag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat of bekijk onze trainingen om nog sneller je doelen te bereiken.

Wat kan ik verwachten?

Wat kan je verwachten van Food by the Box:
– online voedingsbegeleiding en advies over de juiste voeding
– wekelijkse aansturing
– blauwdruk voedingsschema
– persoonlijke behoeftes uitgerekend voor jouw doel
– informatieve mails
– nooit meer last van het bekende jojo-effect
(aankomen-afvallen-aankomen-afvallen)

Wat vinden anderen?

Dankjewel voor je goede begeleiding en realistische adviezen. Bijvoorbeeld het advies om wel te blijven snoepen in plaats van mezelf helemaal te ontzien van lekkers. En dan ook met tips hoe het anders kan. Het was daardoor super goed vol te houden én motiveerde mij om mijn best te blijven doen. Ik kan dit iedereen die een gezonder eetpatroon wil aanraden!

Ik ben zeker trots op wat ik heb bereikt. Merk aan heel veel dingen dat ik ben afgevallen, zoals kleding die veel lekkerder zit, met sporten heb ik meer uithoudingsvermogen en ook in mijn omgeving is het duidelijk zichtbaar. Collega’s ,vrienden, men ziet allemaal dat ik ben afgevallen en lekker in mijn vel zit. Al die dingen bij elkaar dat geeft veel voldoening van de afgelopen weken. In het begin ben ik er helemaal voor gegaan en na 2-3 weken dacht ik: waar ben ik aan begonnen?
Weer dat schaaltje kwark of die trots druiven wegen. Doorzetten is dan het enige wat je kunt doen maar dat is niet voor iedereen weg gelegd. Het gaat ook om discipline, want als je dat niet hebt, dan kan je niet je doelen bereiken. Het was soms best pittig, doordat je de weekenden geneigd bent om snel iets lekkers te nemen of een drankje te doen. En dan hadden we ook nog wat feestdagen die in deze periode vallen.

Anyway! Ik ben 5,8 kilo afgevallen en daar ben ik apetrots op! Thanks voor je tips en support de afgelopen periode. Het was me een waar genoegen!